Werkwijze Magnetiseren

Een eerste behandeling start met een intake. We bekijken samen waar je klacht vandaan komt en starten daarna direct de eerste behandeling.

Wat doe ik tijdens de behandeling?

Tijdens een behandeling zit je op een stoel of kruk, je kleren kun je gewoon aanhouden. Er wordt energie op je overgebracht door middel van handoplegging en strijkende bewegingen langs het lichaam. In de volksmond wordt dit soms ‘magnetiseren’ genoemd.

Het overgebrachte energie activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en gaat daarheen waar het op dat moment het nodigst is. Klachten kunnen verminderen of geheel verdwijnen. Overtollige energie verdwijnt via de voeten en de vingertoppen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om het gewenste effect te bereiken bevelen wij minstens 3 behandelingen aan. Bestaan de klachten langdurig of zijn ze chronisch van aard? Dan zijn er meer behandelingen nodig. We overleggen altijd met je hoeveel behandelingen je wilt en of de voortzetting van de behandeling wenselijk is.

Wat ga ik ervaren?

Er zijn patiënten die na of tijdens de behandeling lichamelijke en geestelijke sensaties ervaren. Maar er zijn ook die tijdens de behandeling een warm gevoel krijgen. Ze voelen dan de warmte uit de handen van de genezer stralen. Ook kan je een stroom van energie door je ledematen voelen stromen. Sommige mensen voelen tijdens de behandeling helemaal niets of krijgen het koud.

Na de behandeling kunnen je klachten tijdelijk verergeren door de behandeling. Dit is een teken dat de behandeling werkt. Na de behandeling raden we je aan om voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Geïnteresseerd in een behandeling? Of heb je vragen? Neem dan contact met mij op. 

Contact

Ton Westerhuis
Stadsweg 80
9791 KH  TEN BOER

T : 050 2115 202
M: 06 4030 4129
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spiritueel-praktijk Anastasis: spirituele en magnetische genezing

Spiritueel-praktijk Anastasis: spirituele en magnetische genezing Westerhuis

copyright 2019 - Spiritueel Praktijk Anastasis - Alle rechten voorbehouden