} catch (e) { console.error('Custom Theme JS Code: ', e); }

Alternatieve geneeswijze in Leeuwarden gebruiken om echt beter te worden

Alternatieve geneeswijzen in Leeuwarden krijgen steeds meer aandacht. Terecht ook, want bij alternatieve geneeswijzen wordt de kern van het probleem aangepakt, maar altijd door natuurlijke middelen en behandelwijzen te gebruiken. Op die manier worden sterke resultaten geboekt zonder direct extra medicatie nodig te hebben om de gevolgen van de behandelingen zelf te bestrijden. Magnetiseren is een van de alternatieve geneeswijzen in Leeuwarden die vaak in worden gezet. Het is een alternatieve geneeswijze die ingezet kan worden bij zowel lichamelijke als geestelijke problemen. De aanpak is namelijk holistisch en dat betekent dat lichaam en geest als een groot samenhangend geheel gezien worden; en daar worden de behandelingen op toegespitst.

Neem contact op

Waarom kiezen voor een alternatieve geneeswijze in Leeuwarden?

Kiezen voor een alternatieve geneeswijze in Leeuwarden is een goede optie wanneer je een goede aanpak wilt, waarbij de kern van de problemen aangepakt wordt. Bij magnetiseren wordt gekeken naar blokkades in het lichaam, waar energie tegengehouden wordt. Ook kan het zo zijn dat er te veel of te weinig energie is, waardoor je lichamelijke of geestelijke problemen tegenkomt in het dagelijks leven.

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze waarbij handoplegging en strijkende bewegingen gebruikt worden om de energiebalans en de doorstroming weer te bevorderen. Op die manier worden klachten bij de bron aangepakt. Ook wordt het herstellend vermogen van het lichaam sterk bevorderd, waardoor het lichaam nieuwe problemen snel op kan pakken voordat het echte klachten worden.

Waar kun je je laten magnetiseren

Je kunt je gewoon thuis laten magnetiseren. Tijdens de behandeling kun je gewoon alle kleren aanhouden. Is het niet mogelijk om je thuis te laten magnetiseren, dan kan dit ook op afstand gedaan worden. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met me op. Wat ik nodig heb voor magnetiseren op afstand is een recente pasfoto en telefonisch contact om een goede verbinding te maken met je.

Ook gebruikmaken van een alternatieve geneeswijze in Leeuwarden?

Heb je lichamelijke of mentale klachten en wil je hier echt vanaf, en wil je daarbij de oorzaak van de klachten aanpakken zodat de kans klein is dat de problemen terugkomen? Neem dan eens contact met me op voor een alternatieve geneeswijze in Leeuwarden. Magnetiseren wordt al duizenden jaren toegepast met verbluffende resultaten. Wil jij weten wat ik voor je kan doen of heb je vragen rond magnetiseren met betrekking tot bepaalde problemen? Je bereikt me gemakkelijk telefonisch op 050 21 15 202 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Liever bij mij in de praktijk een afspraak maken? Mijn praktijk bevindt zich in Ten Boer, Stadsweg 80

Contact

Ton Westerhuis
Stadsweg 80
9791 KH  TEN BOER

T : 050 2115 202
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

copyright 2019 - Spiritueel Praktijk Anastasis - Alle rechten voorbehouden